Kontakta mig!

Jag vill veta mer

 

Jag vill få information

om hur mycket mer pengar

jag får kvar när jag anlitar er

Intresseanmälan här.

 

Ladda ner våra infoblad

 

Genom tiden har vi publicerat en hel del

information som förklarar och ger svar på småföretagens vanligaste frågor angående ekonomin. Vi förklarar fördelarna med vårt

unika bokföringssystem.

Klicka på länken nedan för att komma

till sidan.

Alla våra broschyrer och infoblad här.

 

Mälardalens Revision & Redovisning KB    |    Box 460, 191 24 Sollentuna    |    E-post: info@mrev.nu

 

©2015 99Design

Vinst- och skatteprognos  |  Grattogram  |  Intresseanmälan

Så tycker våra kunder

 

"Mitt bolag har lyckats växa med Lars Hamarbäcks goda råd, nu har jag fler kunder, anställda och större lokaler. När jag var enmansföretagare hade jag en auktoriserad revisor och det var både dyrt och tungrott. Lars kunde sätta svenska ord på bokslutet och han peppade mig så jag trodde på mig själv och företagets affärsidé. Utom honom hade jag nog inte vågat växa."

 

Inger Brandt

Hudverkstan, kund sedan 1988

 

 

"Vi tjänade både tid och pengar på att slippa AB. Nu har vi full koll på ekonomin, smidigt och bekvämt att lämna in pärmen en gång i månaden. Prognos över vinst och skatter ger oss möjlighet att planera

i god tid. "

 

Jörgen Saegerbrecht

Djursholms Svets & Smide HB,

kund sedan 1992

 

 

"Lars Hammarbäck var första revisorn vi träffade som intresserade sig för vår situation. Han gav oss goda råd utan att ta 2 tus kr i timmen. Vi startade ett AB eftersom "ingen annan bolagsform var seriös" enl.

en auktoriserad revisor. Sic! Jag vet inte hur läget vore i dag om vi inte hittat Lasse. Vi kommer aldrig att anlita någon annan revisor så länge som vi är verksamma företagare."

 

Gustaf Skulason

99 DESIGN, kund sedan 1992

 

"Vi startade ett AB men det verkade som vår revisor tog procent på omsättningen, vilket blev till en mardröm. Lars Hammarbäck förklarade hur hans firma kunde hjälpa oss med enklare redovisning och bättre lönsamhet. Sedan vi bytte revisor har vi sparat massor med pengar och vårt företagarliv har blivit enklare och lönsammare. "

 

Jane Hawes

Canel Productions KB, kund sedan 1993

 

 

"Jag gick från AB till KB och numera är jag alltid likvid, vilket jag inte var innan. Jag betalar heller inte skatt i förskott på någon fiktiv vinst utan endast för det faktiska överskottet. Allt är så mycket enklare nu och nivån på formalia känns helt rätt. "

 

Hans Sundström

Orantic KB, kund sedan 1996